tisdag 27 november 2012

Höstens sista tematräff


I förmiddags genomfördes den sjätte och sista tematräffen för höstens Senior Sport School, de så kallade 2012-orna. Jag har varit lärgruppsledare – nytt namn på studiecirkelledare – med mycket stor hjälp av såväl Sten Andersson som Marianne Ahlgren. I dag var det emellertid Marianne Ohrlander som var huvudpeersonen. Många av de knappt 20 deltagarna var intresserade av hur boendefrågorna och vården för seniorer i Trelleborg var organiserad. Vem var bättre på att svara på den frågan än Marianne som är nämndsordförande för Socialnämnden i Trelleborg. Hon hade mycket information att presentera och svarade också länge på frågor under de påföljande kaffepausen.
Enligt planeringen skulle alla sex tematräffarna hållas i konferensrummet på det nyrenoverade biblioteket, men då snart en ny vattenläcka uppräckts har vi fått husera i konferenslokaler i Rådhuset eller som idag – för andra gången – i Moderaternas lokal på Algatan 76.
Utöver Marianne Ohrlanders uppskattade framställning, innehöll förmiddagen en gympaövning och en gruppövning som sammanfattade alla sex tematräffarna. Avslutning med en gemensam sång.
Mer text och fler bilder finns på Senior Sport Schools blogg - tack till Sten Andersson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar