tisdag 30 oktober 2012

Senior Sport School på utflykt till Albäcksskogen

I det överraskande fina vädret på tisdagen samlades ett gäng gamla (Katarina Borglin, Jan Regnell, Agnete Levenius, Torbjorn G. Lanker och jag själv), nya (Lena Welinder och Ulla Thornberg) och blivande (Ulla Anniesdotter, Lilian Rosenquist) SSS-are i Trelleborg på parkeringsplatsen vid Västra Småbåtshamnen i Trelleborg. Det blev sedan en skön promenad längs kusten - Söderslätts Riviera - en halvannan kilometer till Albäcksskogen. Halvägs in i skogen finns ett bra ställe för att pausa och fika. Vi som inte hade försett oss hemifrån blev för den skull inte utan utan bjöds på kaffe och kardemumma kakor från höger till vänster. Kamratlig generositet var måttot för dagen. Alla kunde njuta i solskenet.
   
 Halvvägs, dags för fikastund, Lilian Rosenquist, Agnete Levenius och Katarina Borglin delade systerligt med sig till dem som glömt termosarna hemma.
 Ulla Anniesdotter hade hunden Lucy med sig. Lilian Rosenquist njuter av solskenet. Katarina Borglin, Lena Welinder och Torbjorn G. Lanker i samspråk.
  
 Ulla Thornberg och Jan Regnell njöt tillsammans i ett eget hörn. Vacker utsikt över Rådmansängarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar