måndag 18 april 2011

Hemmapremiär på Vångavallen

Äntligen hemmapremiär på Vångavallen. Första matchen för två veckor sedan för TFF i årets allsvenska mot MFF, ett spännande lokalderby, med chans till fulla läktare, kunde inte spelas på hemmaplan. Planen var för dålig efter den långa vintern och underkändes av Fotbollsförbundet. Den fick i stället spelas i Malmö med en neslig förlust som följd med 1-4.
I går var planen godkänd och Norrköping kom på besök. Den anrika "Kamratföreningen" som dock tvingats tillbringa några säsonger i superettan var nu tillbaka i allsvenskan.
Hur gick det då? Jodå, vädret var bra, solen sken och ingen behövde frysa. Planen klarade två halvlekars spel, jag hade en alldeles utmärkt plats, spelet var juste och inga bengaliska eldar eller liknande från någon av supporterskarorna. TFF inledde alldeles utmärkt och skapade ett otal målchanser i första halvlek, publiken var fullt ut med på noterna, vi var över tretusen. Tyvärr trillade inga mål in.
I andra halvlek hade Norrköping medvind och vann med 2-1. Tredje förlusten i rad för TFF, noll poäng och 3-10 i målskillnad. Nästa hemmamatch är mot Djurgården. Jag ska köpa biljett. Jag är optimist. Då blir det vinst.
Artikel i Trelleborgs Allehanda "TA fast i bottenträsket". TFF-bloggen. TFFs hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar