lördag 24 mars 2012

Öppet Hus


I dag var det Öppet Hus i (M)öteslokalen på Algatan 76.
Jag hade av styrelsen fått uppgiften att ansvara för arrangemanget, från att utforma annons, förhandla med Trelleborgs Allehanda om priset, marknadsföra och bjuda in medlemmar och andra intresserade. Och självklart ordna en talare. Och ordna förtäring. Men allt avlöpte väl utan anmärkning mycket beroende på mina kompetenta och hjälpsamma medarbetare, Gunilla Folkesson och Aino Vastagh. Och naturligtvis på den inbjudna talaren, riksdagsledamoten Boriana Åberg från Kävlinge där hon också är ordförande i Kommunfullmäktige.
Boriana är en mycket kompetent talare som helt utan tekniska hjälpmedel i två timmar trollband ett 20-tal deltagare, som visade stort intresse med många kommentarer och frågor. Mycket information, mycket humor och en hel del skvaller från riksdagen levererades.
Boriana Åberg växte upp i Bulgarien. Efter kalla krigets slut kom hon till Sverige där hon utbildade sig därför till socionom och började arbeta som socialsekreterare inom socialförvaltningen i Helsingborg.
Hon gick med i Moderaterna inför valet 1998 och blev ordinarie riksdagsledamot 2010. Där hon arbetar i näringsutskottet.
Tidigare bloggar om Öppet Hus: Öppet Hus på första vårdagen, 11-03-19, Öppet Hus på (M)ötesplatsen, 10-07-10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar