fredag 30 mars 2012

Trelleborgsmoderaternas årsmöte


Trelleborgsmoderaterna höll årsmöte den 29 mars 2012. 30 personer deltog och tog för sig av ost och kex som Jennifer och Matilda arrangerat. Talare för kvällen var Sverigeordföranden för Moderata Ungdomsförbundet, Erik Bengtzboe.
Den nyvalda styrelsen består av följande personer: Ulf Bingsgård, ordförande, Göran Gärtner, vice ordförande, Bertil Tomelius, sekreterare, Ina Liljeberg, kassör, Håkan Sjöberg, vice sekreterare, Linda Strandfjäll, ledamot, Matilda Malmgren, ledamot, Mikael Rubin, ledamot.
Lars Mikkelä, gruppledare i fullmäktigegruppen, ledamot, Jennifer Jarl, ordförande för MUF, ledamot, Charlotte Odell-Zinn, ordförande Moderatkvinnorna, ledamot
Valberedningen fick beröm och omvaldes: Tord Larsson, Susana Apostel och Staffan L. Cederö
Även revisorerna omvaldes.
Efter de traditionella årsmötesförhandlingarna lyssnade vi på Sverigeordföranden för Moderata Ungdomsförbundet, Erik Bengtzboe. En lysande talare, engagerad och engagerande. MUF är idag det klar största politiska ungdomsförbundet och växer som aldrig förr.
Han beskrev hur den politiska kartan i Sverige skrivits om från det år han blev medlem i MUF tills nu. Moderaterna har gått från att ha varit ett “onödigt parti” 2001 för att till 2006 bli ett “intressant parti” som började intressera sig för alla människors problem och inför 2010 bli ett “nödvändigt parti”. För att hindra en rödgrön allians med Lars Ohly att nå makten.
Risken inför 2014 är att vi upplevs som trötta och idésvaga. Vi måste åter visa upp en bild av oss som relevanta och intressanta. Genom att noggrant fokusera på de samhälleliga problem som finns kvar och övertyga väljarna om att vi har förslag till lösningar.
Fler bilder från årsmötet finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar