torsdag 30 september 2010

Höstliga framgångar på travbanorna


Under de senaste veckorna har hästarna på Gränsbo presterat flera goda resultat. Den 18 september tävlade Nilla Tomelius med Mirella och Sanna Langmarker. med Ljungens Pirat.
Piraten tog sin andra raka seger. Mirella var i fin form och förhoppningen var att hon för första gången skulle gå under 2 minuter. Första loppet blev hon trea med 2,05 men i det andra gick hon i mål som tvåa på 1.59,3 och gjorde sitt livs bästa lopp på alla sätt, utan en enda galopp.
19 september tävlades det på Jägersro. Nu var det dags för Muskot. Han vann sitt lopp på 1.49,1 bara en tiondel över sitt personbästa. Se bilden.
På Jägersro körde Nilla Tomelius också Micinda, som är Mirellas lillasyster åt Carina Andersson i Tolånga.
I första loppet blev hon tvåa och i det andra blev det seger till Carinas stora glädje.
Den 26 september var det åter dags för Muskot i Halmstad. Nyinflyttade shettlandsponnyn Elvis var ressällskap. Muskot deltog i två lopp. Det första vann han, startade långt bak men tog sig snart fram och vann lätt. I det andra loppet blev han trea, trots god tid kring 1,50.
Nilla var mycket nöjd och stolt över sin fina häst som skötte sig så bra på Halmstadstravet. Muskots lillebror, Farmens Sprinter, skötte sig också bra med seger i ett annat lopp.
Bra resultat i Halmstad också i jui månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar