tisdag 17 april 2012

Sundsvall 2012


Det gällde att gå upp tidigt för att hinna med allt. Under fredagen. 0630 skulle flyget gå från Sturup.
För att slippa dyr parkeringskostnad för två dygn hade min fru erbjudit sig att lämna av mig på flygplatsen. Klockan fem på morgonen lämnade jag därför Högalid för att köra till Gränsbo.
På Sturup träffade jag Karl-Gustaf Högberg som också skulle till Sundsvall och Moderata Seniorers årsstämmokonferens. Vi kom båda fram till Arlanda för att där byta plan till Sundsvall.
I Sundsvall sken solen från en blå himmel och flygbussen till centrum väntade utanför. Snart var vi installerade på anrika Hotell Knaust. Vi bjöds på lunch på hotellet och sedan tog vi oss till fots till före detta fullmäktigesalen i gamla Stadshuset, där vi hälsades välkomna av Bertil Persson och Eva Björne, båda ledare för Moderata Seniorers riksorganisation (MSS). Sedan fick vi lyssna på flera skickliga och intressanta lokala och regionala förmågor. Men mest intressant att lyssna på var Patrick Engellau, VD Den Nya Välfärden och Peter Seger VD Sophiahemmet.
Senare blev de mingel i Moderaternas partilokal och därefter ”årsmötessupé” på Stadshusrestaurangen. Som blev riktigt, riktigt trevlig med många intressanta och glada bordsgrannar.
Fredag förmiddag omvaldes hela styrelsen. Det gick snabbt och därför hann vi lyssna på Mats Gerdau som leder Moderaternas arbetsgrupp för en politik för äldre. Det var en verklig höjdpunkt.
Mats Gerdaus blogg.
Arbetar de andra fem arbetsgrupperna lika bra behöver vi inte rädas oppositionen 2014!
Bilder: 1. Jag lunchar med Elsa Tibblin, MS-ordförande i Malmö, på anrika hotell Knaust. 2. På järnvägsstationen i Sundsvall, bl a K G Högberg, Adrian Borin och Elsa Tibblin 3. Eva Björne med ung, lokal artist. 4. Delegater i gamla fullmäktigesalen.
Årsstämma 2008 i Göteborg, Moderata Seniorers årsstämma i Malmö 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar