tisdag 24 april 2012

Moderatlunch i april på Vattentornet Café och Bistro


Vattentornet har verkligen utvecklats med nya brukare till Vattentornet Café & Bistro och vad är väl naturligare än att vi också förlägger en Moderatlunch där. Nypremiär för verksamheten ägde rum vid julskyltningen 2011.
Där kan var och en beställa sin mat och det fanns mycket att välja på. Dagens soppa, dagens sallad, Bakad potatis, diverse lockande smörgåsar, det mesta kan personalen blanda ihop efter kundens önskemål.
Dagens sallad blev mitt val. Man plockar ihop sin egen sallad och väljer sedan på räkor, kyckling eller rostbiff som ”tillbehör”. 55 kr kostar detta och man blir nöjd och glad. Kan verkligen rekommenderas. En flaska kallt vatten får man därtill utan extra kostnad.
Ove Carlsson hade förberett sig väl för att berätta om Vattentornets historia. Så det blev både andlig och lekamlig spis, en kombination som gärna får bli en tradition i framtiden.
En blandning av ”gamla” trogna lunchgäster och nyare som kommit med och blivit medlemmar via Senior Sport School som Torbjörn och Britt-Marie Lanker, Katarina Borglin och Agnete Livenius. Vi ”vanliga” som var där var Tord och Ann-Marie, Ulla Thornberg, Lena Lantau, Ove Carlsson och undertecknad.
Det är en lättsam miljö där man gärna sitter kvar en stund.
För de som vill serveras också vin eller öl.
Vattentornet firar sitt 100-års jubileum i juni månad tillsammans med ”Trelleborg till tusen”.
Senaste Moderatlunchen: Två rätters på Forum, 12-03-14
Tidigare bloggar om Moderatluncher:
Många nya deltagare, 12-02-15,
Gåsamiddag med njutning, 11-11-10,
Moderatlunch på nya Dannegården, 11-08-26,
Söderslättsproducerat, 11-05-18,
Två Trappor, 11-03-31,
Två Leijon, 11-01-24.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar