torsdag 24 mars 2011

Årsmöte på (M)ötesplatsen



I går kväll var det dags för Trelleborgsmoderaternas årsmöte. Ulf Bingsgård omvaldes som ordförande, Ina Liljeberg som kassör och Göran Gärtner som sekreterare. Två personer avtackades eftersom de lämnade styrelsen. Två nya valdes in, bland dem 18-åriga Jennifer Jarl. På bild med Anita Bingsgård och Helny Feustel i bakgrunden.
Lite statistik: det var lika många närvarande på årets som fjolårets årsmöte, men bara hälften var desamma. En del var nya, så det rör sig i leden.
Gunilla Folkesson som snart sköter det mesta hade ordnat en riktig fest med lite varjehanda. Flera dessertostar med matchande frukt och grönt till det och många olika drycker att välja på. Anthon Bergs chokladkartonger matchade det goda kaffet.
Och så som kronan på verket dök Pia Kinhult upp helt enligt vår Facebook överenskommelse. Hon pratade fritt ur hjärtat om Skånes framtidsutsikter men också om de som lägger hinder i vägen. Pia är nybliven chef för hela Skåne och väl insatt i det mesta. Pia Kinhult är ny ordförande i regionstyrelsen. Hon ser ekonomin som den största utmaningen framöver. Bild: Valberedningens ordförande Staffan Cederö med Ulf Bingsgård och Ove Carlsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar