lördag 12 maj 2012

Skåne lyfter


I går kom Skåne lyfter till Trelleborg. Ett lyft för sundare vanor i vardagen.
Nästan hela Senior Sport School var där under många timmar för att informera om ett nytt program till hösten. Ett dussin personer anmälde intresse och vill gärna ha en inbjudan till ett informationsmöte längre fram. Vi var utrustade med alldeles nytryckta vita T-shirts som tydligt visade vilka vi var.
Själv passade jag på att prova Sveriges första klimatsmarta smoothiecykel. Mossagården bjöd på en läskande drink till alla som trampade fram en läcker smoothie.
Vi spelade boule med alldeles nyinköpta klot på gräsmattan kring fontänen Sjöormen på Stortorget. Det var inte det bästa underlaget men det var kul och vi fick flera besökande att prova på. Bland andra Cecilia och Ola från Arbetsmarknadsförvaltningen. Vi fick också tillfälle att visa upp oss på scenen tillsammans med konferencieren Ola Selmén – en känd programledare från TV, sades det -och propagera för Senior Sport School programmet till hösten 2012.
Vi gick också tipsrundan, eller Gångsafari som den kallades, och flera belönades med matpåsar från matstånden.
Programmet för Trelleborg.   Mossagården.

Läs gärna mer på: Bloggar om Senior Sport School i Trelleborg, hösten 2011: Nytt liv efter jul.
Bowling, Gym och Lill SpenningeInaktivitet är direkt livsfarligRestaurangkväll på Liljeborgsskolan. Senior Sport School, Lina Larsson.Startträffen i september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar