tisdag 14 augusti 2012

Måndagar är lyckodagar


Semestern är över. Politiken är här igen. Startade med ett trevligt möte på Skåneförbundets kansli i Malmö. Arbetsutskottet för Moderata Seniorrådet i Skåne var fulltaligt så när som på Elsa Tibblin som fått rycka in i Tingsrätten i Malmö med kort varsel. Käthe Berggren, ordförande, Karl G Högberg, Ulla Brobeck, Jan Backman och Bertil Tomelius (sekreterare). Det handlade mycket om förberedelser inför seniorrådsdagen den 24 september. Men också om utvecklingen av vår hemsida på Skånemoderaterna. På bilden saknas Jan Backman.
Kvällen lockade med Trelleborgs musikkårs sista sommarkonsert i bästa sommarvädret. Det blev en verklig upplevelse, inte minst beroende på mitt så trevliga sällskap. Joachim Bäckström sjöng helt fantastiskt fint men hade också ett charmerande och avslappnat “mellansnack” med orkestern och publiken. Dessutom signerade han sin senaste skiva, kön var lång. Joachim Bäckström är 2012 års mottagare av Jussi Björlingsällskapets pris! Bara det alltså. (bild). Presentation av Joachim på Malmö Opera.
Dirigent Jörgen Flinck hade en extra god dag på jobbet och konferencier Bertil Ahlberg var extra rolig med musikkrysset kvällen till ära. Kul och känslosamt. Tofsvipa blev lösenordet i Musikkrysset i kväll.
Inte lika roligt var det förstås att TFF förlorade på bortaplan i kväll. IK Brage var det starkare laget i matchen och vann över Trelleborgs FF med 3-1. TFF kämpar fortfarande i bottenstriden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar