torsdag 12 januari 2012

Nytt liv efter jul


  

Hela Senior Sport School träffades på Nya Vattentornet klockan 13 idag för en gemensam träff med lunch. Det var mycket trevligt att ses igen sedan den "känslosamma avslutningen". En viss abstinens hade drabbat en del. Vi har ju träffats över tjugo gånger under hösten.
Planer gjordes för framtiden. På torsdag den 2 februari bjuder Sten och Marianne på ärtsoppa i Kyrkoköpinge. Något att se framemot.
I mitten av februari ska vi ha en ny lunchträff på Vattentornets restaurang som vi verkligen vill rekommendera.
Sedan blir det mars och då är det dags för bouleträningen. Många är pigga på detta.
Men innan dess är vi inbjudna av Trelleborgs kommun den 26 januari för att delta i en diskussion på Rådhuset. Det handlar om vad vi kan göra inom ramen för ett evenemang som heter "Skåne Lyfter" som kommer till Trelleborg den 11 maj. Då skall det vara event kring goda matvanor och fysisk aktivitet på Stortorget. Region Skåne och kommunen är arrangörer.
Kampanjen "Skåne lyfter" för sundare vanor är en långsiktig satsning för att få alla skåningar att röra sig mer och äta sundare. Kommer till Trelleborg den 4 - 12 maj. Så bra, alla ska med!
Torsdagen den 23 februari kl 10 är Senior Sport School i Trelleborg välkomna att träffa Anne-Christine Frick från studieförbundet Vuxenskolan. Hon kommer att informera om Passion för Livet och om de nya cirkelledarutbildningarna som kommer lite längre fram i vår. Lokal är Sessionssalen på rådhuset.
Läs gärna mer på: Bloggar om Senior Sport School i Trelleborg, hösten 2011:
Bowling, Gym och Lill SpenningeInaktivitet är direkt livsfarligRestaurangkväll på Liljeborgsskolan. Senior Sport School, Lina Larsson.Startträffen i september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar