måndag 2 januari 2012

Andra stjärnan ut: Christer Lindarw



Efter den dåliga inledningen på juldagen blev nyårsdagens program en verklig fullträff. Ett oerhört fascinerande program. Christer Lindarw spelar i en högre division än Kim Anderzon. Han är både intelligent, kreativ och sensibel. Han spelade skickligt ut sig själv och fick de övriga fyra med sig i spralligheterna på ett sätt som man aldrig kunnat tro efter att ha sett förre programmets inledning. Det blev högklackade skor och hångel i fontänen på La Dolce Vita sätt. Kim och Louise kläddes och sminkades för att bli Anita Ekberg kopior (se bild).
Vi fick reda på att han växt upp utan sin far. Landslagsmannen i speedway försvann redan under graviditeten och först många år senare dök han upp för att överlämna en ny cykel i present. När Christer var 17 år gifte sig föräldrarna! På Christers 50-års kalas höll fadern ett tal där han bad om förlåtelse för att han varit mer ett svin än en far under Christers uppväxt.
Christer gillade från början att uppträda för andra och att klä ut sig. Han blev en erkänd modedesigner och slog igenom med showen After Dark.
Andra trevliga inslag var att alla skulle hjälpa till att baka sju sorters kakor. Som man sedan avnjöt medan man lyssnade till professor Torgny Åkerstedt som pratade om hur viktigt det var att "inte göra någonting". Hjärnan måste få tid att återhämta sig då och då. Detta efter att först ha skrämt de andra från vettet genom att låtsas erbjuda en livsfarlig övning som innebar att åka tefat från toppen av taket på slottet. En drift, menar jag, med alla "management kurser" som bjuder på våghalsiga inslag.
Christer Lindarw har aldrig bott ihop med någon. "Det är svårt med kärleken".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar