måndag 28 september 2009

Playa del Sol del 2

Komediserien Playa del Sol
är tillbaka efter nästan två och ett halvt år med nya halvtimmesavsnitt om reseföretaget Shine Travel. Liksom i förra omgången spelar Mikael Tornving, Henrik Hjelt och Richard Ulfsäter tre av reseledarna och ny i gänget är Marie Robertson, som jag minns med glädje från filmen Rallybrudar.
Mårten (Henrik Hjelt) har blivit platschef. Det gick inte så bra på hemmaplan. Varken med den glassiga karriären, den vackra flickvännen eller det tjusiga hemmet.
Men Mårten är ganska nöjd, han gillar sitt nya liv och sin nya familj - personalen på Shine. Han gör sitt bästa för att undvika konflikter och hålla allting perfekt. Fast redan i första avsnittet avslöjas hans dubbelmoral när han hamnat i fel säng och han blir fast med hot om skadestånd på 50 000 kr till Mia Skäringer. Men vilken man kan motstå henne när hon spelar ut sin sex appeal.
Tommy (Mikael Tornving) är också ganska nöjd. Nu när han slipper vara chef så kan han lite mer ostört ägna sig åt sina fiffiga affärer vid sidan av. Hans bedrägerier och hur han lurar kundernas avslöjas. Även i det nya programmet är Steffen (Richard Ulfsäter) den godhjärtade killen som bistår med fullt engagemang.
Det finns mycket humor som är bra och på en annan nivå 'än den de nya standupparna presenterar i andra TV-program. Riktigt spännande på sina håll och för kvinnlig attraktion svarar främst Mia Skäringer. Jag ser gärna fler avsnitt.
För två och ett halvt år sedan gick del 1 på TV. Vem kunde ana att det skulle bli en uppföljare?
Playa del Sols hemsida på SvT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar