onsdag 21 december 2011


Känslosam avslutning

Igår var det avslutning på Senior Sport School. Då fick vi träffa också Lena Andersson, administratör från Korpen Skåne/Halland, Charlotte Karlsson från Skåneidrotten och Susanne Larsson, vår egen spindel i nätet, folkhälsosamordnare från Trelleborgs Kommun. Bild på Lena Andersson och Susanne Larsson.
Alla i gruppen var med utöver Sigyn Karlsson som tyvärr var förhindrad av sjukdom. Men hennes make Sven var där och han fick med en blomma hem till henne. Bild på alla deltagarna och lärgruppsledaren Lina Larsson.
Och naturligtvis "lärgruppsledare" Lina Larsson som betytt så mycket för gruppen.
Gladde mig över Lina Larsson som delgav oss sin egen upptäckt från våra träffar att "ålder spelar ingen roll". En förnuftig insikt i denna tid av åldersdiskriminering.
Det var utvärdering av de 24 träffarna under hösten och funderingar inför framtiden. Alla verkade intresserade av att upprätthålla kontakterna.
Det finns något som kallas "Passion för livet", som är en studiecirkel där någon av oss kan få utbildning som cirkelledare. För Region Skåne svarar Jenny Önnevik, 044-3093304, jenny.onnevik@skane.se, för kontakterna.
Susanne Larsson lovade att hjälpa oss med lokaler och kontakter med personer och föreningar som vi kan få hjälp från.
Jag är övertygad om att vi kommer att fortsätta att träffas om inte förr så tisdagen den 24 januari klockan 10 på Fame Fitness på Hedvägen där Lina kommer att hålla ett gympapass.
En God Jul och ett riktigt Gott Nytt År med en God Fortsättning på "Senior Sport School" i vår egen regi.
Nio av elva deltagare finns på utskickslisten, plus Lena, Lina, Charlotte och Susanne. Karolina Borglin och Agnete Levenius lovar jag att hålla kontakt med per telefon.

Läs gärna mer på: Bloggar om Senior Sport School i Trelleborg, hösten 2011:

Bowling, Gym och Lill SpenningeInaktivitet är direkt livsfarligRestaurangkväll på Liljeborgsskolan

Senior Sport School, Lina Larsson.  Startträffen i september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar