torsdag 15 december 2011

Senior Sport School



I dag var det bowling på Söderslättshallen. För min del var det över 40 år sedan sist. Men det gick överraskande bra. Ingen strajk men väl några "spärrar" blev det. Bästa av oss från Senior Sport School var Torbjörn Lanker. Marianne Ahlgren på väg mot en strajk medan Jan, Kerstin Berit och Bertil pustar ut med kaffe och kanelsnäckor. 
I måndags kom Lill Spenninge från Hushållningsällskapet och pratade om "Maten och våra sinnen" med särskild inriktning på julens kryddor och traditioner. Inte nog med det, vi bjöds också på glögg med tillbehör och som alltid på humor och glada skratt. Bild: Lill Spenning serverar glögg åt Jan Regnell.
I förra veckan handlade det om Hjärt & Lungräddning där vi fick lära oss använda den nya Hjärtstartaren. Björn Ladeland som arbetar som ambulanssjuksköterska inom Region Skåne men som också representerade företaget Via Medici AB, var lika professionell och pedagogisk som alla andra "föredragshållare" som programmet erbjudit under hösten. 
Under förra torsdagen fick vi också tillfälle att besöka Word Class gymmet på Flockergatan där vi fick en fin introduktion och tillfälle att prova på många av gymmets otaliga träningsmaskiner (Bild: Jag Regnell, Sten Andersson, Marianne Ahlgren, Tanja, Kerstin Hansson, Katarina Borglin). 

Känns vemodigt att den 20.12 är sista gången då vi med Lina Larsson avslutar och utvärderar höstens alla 24 träffar. Men kanske blir det en fortsättning under våren?
Tidigare bloggar om Senior Sport School som verkligen satt sina avtryck under denna höst i Trelleborg. Det blir många nya julkortsmottagare i år!
Inaktivitet är direkt livsfarlig
Restaurangkväll på Liljeborgsskolan. Senior Sport School, Lina LarssonStartträffen i september.
Bilder på deltagarna och Lina Larsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar